Informacije o dostavi

ROK DOBAVE, DOSTAVA IN PREVZEM BLAGA

Rok dobave za artikle, ki so na zalogi, je  2-5 delovnih dni po prejemu vašega naročila. Rok dobave za izdelke, ki jih ni na zalogi, je največ 30 (trideset) dni. Po prejemu vašega naročila vas bomo o točnem datumu dobave  obvestili  po elektronski pošti ali telefonu.  

Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov, vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Stanje vašega naročila lahko preverite tudi preko povezave, ki smo vam jo poslali v potrditvenem elektronskem sporočilu ob prejetju vašega naročila. Vsa naročila  so shranjena v elektronski bazi na sedežu podjetja in so potrošniku na zahtevek vedno dosegljiva. Kontaktirate nas lahko po elektronski pošti info@eurofoto.si ali telefonski številki 04/60 00 200.

Naročeno blago vam lahko pošljemo po povzetju preko Pošte Slovenije ali pa ga prevzamete osebno v trgovini.

a) Dostava preko Pošte Slovenije: stroški dostave se zaračunajo za celo Slovenijo po aktualnem ceniku Pošte Slovenije, objavljenem na http://www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki. Strošek dostave se prišteje strošku naročila in se prikažejo v košarici pred zaključkom naročila, na potrditvenem sporočilu in na računu. V primeru plačila po povzetju (plačilo z gotovino ob prevzemu)  poleg zneska računa, ki vsebuje blago in stroške dostave,  plačate tudi provizijo Pošti Slovenije, ki znaša 0,96 EUR za pakete v vrednosti do 96 EUR, pri paketih z vrednostjo od 96 EUR do 501 EUR je strošek provizije 1 % vrednosti paketa, nad vrednostjo paketa 501 EUR pa znaša provizija Pošte Slovenije 5,01 EUR. 
.

b) Osebni prevzem v trgovini:  če v postopku naročila izberete "Osebni Prevzem v trgovini Euro Foto, d.o.o.", vas bo blago po obvestilu čakalo na sedežu podjetja v trgovini Euro Foto, d.o.o., Poslovna cona A20, 4208 Šenčur. Pred prihodom v trgovino lahko preverite stanje vašega naročila na tel.št.: 04/60 00 200. Blago lahko plačate in prevzamete vsak od ponedeljka do petka med 8:00 in 15:00 uro. Ob sobotah, nedeljah in praznikih dvig naročenega blaga ni možen. Stroškov dostave in provizij pri osebnem prevzemu ni.

Izdelal Melom d.o.o. Tržič
Euro Foto, d.o.o., Kranj © 2021